Golfclub de Compagnie Veendam

Golfschool Noord Oost is verbonden aan de golfclub de Compagnie in Veendam. De golfbaan van de Compagnie is een ruim opgezette, uitdagende 18-holes baan. De baan is in twee gedeelten aangelegd op een ruimte van 90 hectare. De baan kenmerkt zich door zijn vele waterpartijen, die strategisch zijn aangelegd. Alle 18 holes zijn uitdagend om te spelen, zowel in de zomer als in andere jaargetijden. De baan is ontworpen door golfarchitect Gerard Jol. Door uitstekende technische voorziening, zoals drainage en een beregeningsinstallatie door de gehele 18 holes, is de baan vrijwel altijd bespeelbaar en prachtig groen.

Oefenfaciliteiten

Naast de fraaie 18 holes baan biedt golfclub de Compagnie u uitstekende oefenfaciliteiten. Golfclub de Compagnie beschikt over een unieke driving range. U slaat af vanuit een overdekte ruimte over een flinke waterpartij. In het water en op de kant staan afstandmarkeringspunten, zodat u kan zien welke afstand u geslagen heeft.

9 holes Par- 3 baan

Zowel voor de beginnende als de gevorderde golfer is de 9 holes par-3 baan een leuke uitdaging. Beginnende golfers kunnen hier oefenen om het golfen onder de knie te krijgen en voor de ervaren golfer is het de ideale mogelijkheid om het korte werk te oefenen. Leden mogen hier ook vrienden en kennissen mee naar toe nemen om ze kennis te laten maken met de golfsport. Onder begeleiding van een lid met GVB mag iedereen hier spelen. Voorwaarde is plat schoeisel zodat de baan niet beschadigd wordt.

Daarnaast beschikt de Compagnie over een chippingarea en een 18-holes puttinggreen.


Lid worden bij Golfclub de Compagnie Veendam

Golfclub de Compagnie biedt verschillende soorten lidmaatschap aan. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op de website van Golfclub de Compagnie onder de kop ‘lid worden’.

http://www.golfclubveendam.nl

Golfschool Noord Oost en Golfclub de Compagnie hopen u snel (weer) te begroeten op de Golfclub de Compagnie in Veendam.