Over Mij

Welkom op de pagina over mij, op de website van Golfschool Noord Oost. Mijn naam is Wouter Oosting en in 2002 heb ik Golfschool Noord Oost opgericht. Na velen jaren met plezier gegolft te hebben, heb ik in 2002 besloten om te beginnen aan de opleiding tot golfprofessional bij PGA Holland en Golfschool Noord Oost op te richten. Voordat ik werkzaam ben geworden in de golfsport heb ik vele jaren tennislessen gegeven.

In 2002 heb ik golfprofessional B met succes afgesloten. Na het behalen van PGA Golfprofessional B in 2002, heb ik in 2005 PGA Golfprofessional A met succes afgesloten. Om mijzelf en mijn lessen te blijven ontwikkelen heb ik meerdere cursussen gevolgd, namelijk TPI golf fitness instructor. Bij Harald Swash Putting School of excellence heb ik accredit instructor level one behaald. Daarnaast ben ik een gecertifieerde K-Vest instructeur. Mede door de verschillende cursussen, die ik met succes heb afgerond, kan ik u zeer gevarieerde lessen aanbieden, zowel voor de beginnende als de gevorderde golfer.

Als golfleraar wil ik graag de golfer bepaalde draaiingen laten maken om de bal zo goed mogelijk te laten vliegen. In mijn lessen probeer ik iedere golfer dit zo goed mogelijk te leren. Mocht dit om een bepaalde reden niet mogelijk zijn gaan we samen op zoek naar een aangepaste swing.Tijdens mijn lessen maak ik gebruik van swing analyses op basis van videobeelden, hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van uw swing, en waar uw verbeter punten liggen.

Ik geef nu al vele jaren met veel plezier les en ik hoop ook u binnenkort in mijn lessen te mogen verwelkomen.

Wouter Oosting