Themalessen

In de maanden november t/m februari biedt Golfschool Noord Oost themalessen aan voor groepjes van 4 tot 6 personen. Deze lessen zijn er voor elk type golfer, voor beginners als gevorderden en voor de recreanten als de ambitieuze golfer. De themalessen zijn beschikbaar voor zowel leden als niet-leden. De themalessen geven u de gelegenheid om uw spel te verbeteren in een gezellige setting met bijvoorbeeld vrienden of collega’s.

 

In de lessen zullen we gaan werken aan uw swing met ijzers en met hout. Zullen we het putten, chippen en pitchen oefenen. Daarnaast komen in de themalessen ook de moeilijke liggingen, zoals uphill, downhill en sitehill aan bod. Aan het einde van de themalessen zult u merken dat u golfspel verbeterd is en u beter door de baan komt.

 

De opzet van de themalessen is als volgt: U krijgt vijf keer een themales van 1 uur. De lessen zijn als volgt ingedeeld:

1e les: oefenen van uw swing met ijzers en putten;

2e les: oefenen van uw swing met hout en chippen;

3e les: herhaling en verbetering swing en oefenen bunkers;

4e les: oefenen moeilijke liggingen, zoals uphill, downhill en sitehill;

5e les: oefenen swing en pitchen

 

Themalessen, slaan uit de bunker

 

 

 

 

 

 

Tarieven

De themalessen bedragen € 80,00 per persoon exclusief drivingrange ballen Voor dit bedrag krijgt u vijf lessen, zoals hierboven beschreven. De themalessen zijn een voordelige en gezellige lesoptie, waar vele aspecten van het golfspel aan bod komen.

Themalessen boeken

De themalessen bij Golfschool Noord Oost kunnen geboekt worden via Wouter Oosting. wouteroosting@netvisit.nl of 0615085993

Lijkt het u leuk om met een groepje themalessen te volgen bij Golfschool Noord Oost? U kunt zich aanmelden voor de themalessen onder vermelding van uw handicap via het volgende e-mailadres: info@golfclubveendam.nl. Ik verwelkom u en uw vrienden graag in mijn veelzijdige lessen om uw golfspel te verbeteren.