Individuele Golflessen

Vanuit de golfclub de Compagnie in Veendam geeft Golfschool Noord Oost gevarieerde individuele golflessen. Bent u net begonnen met de golfsport of bent u een ervaren golfer die zijn techniek weer wil opfrissen. Voor zowel de beginnende als de ervaren golfer biedt Golfschool Noord Oost individuele lessen op maat aan.

Tijdens de lessen maakt Golfschool Noord Oost gebruik van swing analyses op basis van videobeelden, hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van uw swing, en waar uw verbeter punten liggen. Naast lessen op de Compagnie zijn unieke driving range, waar u over een flinke waterpartij heen slaat om de overkant te bereiken, geef ik ook uitdagende baanlessen.

 

Individuele golflessen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clubhandicap 54 (GVB)

De clubhandicap 54 is het bewijs dat u op een 9 of 18 holes golfbaan mag spelen. Wilt u beginnen met de golfsport en wilt u de clubhandicap 54 behalen? Dan kan Golfschool Noord Oost u helpen. Door meer dan  22 jaar ervaring als golfleraar kan ik u begeleiden op een manier die het beste bij u past. In mijn individuele lessen komt alles aan bod wat u bij het behalen van uw clubhandicap 54 nodig heeft en voor u het weet, behaald u de clubhandicap 54.

Tarieven

Voor de individuele lessen gelden de volgende tarieven per 1/1/2023

  • 30 min. les 1 pers.    € 32,50
  • 30 min. les 2 pers.    € 37,50
  • 1 uur les 1 pers.        € 65,-
  • 1 uur les 2 pers.        € 75,-
  • 1 uur les 3 pers.        € 80,-
  • 1 uur les 4 pers.        € 90,-
  • 1 uur les 5 of 6 pers. € 100,-
  • 1 uur les 7 of 8 pers. €110,-
  • 10 lessen kaart (gratis 11e les) voor 1 pers.        € 325,-
  • 10 lessen kaart (gratis 11e les) voor 2 pers.        € 375,-

De lessen zijn exclusief de range ballen

 

Lessen boeken

Sinds december 2013 werk ik met een online lesagenda. De eerste keer dat u een les bij mij boekt, moet u zich registeren. Hierna kunt u op elk gewenst tijdstip vanuit huis uw les boeken door in te loggen.
De stappen om u te registeren zijn als volgt:

1. Ga naar de pagina, boek hier uw golfles

2. Klik op de afbeelding van PGA Holland (halverwege de pagina)

3. Registreer uzelf voor de proagenda en u kunt lessen boeken in de groen gekleurde vakken.

 

Heeft u vragen dan kunt u mij bellen op het onderstaande telefoonnummer of contact met mij opnemen via het onderstaande e-mailadres. Ik hoop u snel te mogen verwelkomen bij mijn individuele lessen op de Golfclub de Compagnie in Veendam.

 

Telefoonnummer: 06 15085993

E-mail: wouteroosting@netvisit.nl