Boek hier uw golfles

Boek hier uw golfles

Golfschool Noord Oost biedt verschillende gevarieerde golflessen aan. Op deze website kunt u meer informatie vinden over mijn individuele golflessen en mijn themalessen. Golfschool Noord Oost biedt golflessen aan voor de beginnende en voor de gevorderde golfer. Boek hier uw golfles.

Vanaf november 2013 biedt Golfschool Noord Oost themalessen aan voor groepjes van 4 tot 6 personen. De themalessen geven u de gelegenheid om uw spel te verbeteren in een gezellige setting met bijvoorbeeld vrienden of collega’s. Tijdens de individuele lessen maak ik gebruik van swing analyses op basis van videobeelden, hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van uw swing, en waar uw verbeter punten liggen. Naast lessen op de Compagnie zijn unieke driving range, waar u over een flinke waterpartij heen slaat om de overkant te bereiken, geef ik ook uitdagende baanlessen. Boek hier uw golfles

 

Sinds december 2013 werk ik met een online lesagenda. De eerste keer dat u een les bij mij boekt, moet u zich registeren. Hieronder kunt u lezen hoe u zicht kunt registreren. Hierna kunt u op elk gewenst tijdstip vanuit huis uw les boeken door in te loggen. Dit kan op elk gewenst tijdstip gedaan worden. Boek hier uw golfles.

 

PGA Holland
De stappen om u te registeren zijn als volgt:

1. Klik op de bovenstaande afbeelding PGA Holland

2. Registreer uzelf voor iGolfinstructor door rechtsboven, in de zwarte balk, op de knop registreren te drukken

3. Vul uw gegevens in

4. Meld u aan bij Wouter Oosting

5. Reserveer online uw golfles.

6. Bevestig uw golfles.

Heeft u vragen over het boeken van uw golfles, dan kunt u mij bellen op het onderstaande telefoonnummer of contact met mij opnemen via het onderstaande e-mailadres. Ik hoop u snel te mogen verwelkomen tijdens mijn lessen op de Golfclub de Compagnie in Veendam.

Telefoonnummer: 06 15085993

E-mail: Wouteroosting@netvisit.nl
 

You must be logged in to post a comment